Hieronta

Ota ensisijaisesti yhteyttä yhteydenottolomakkeella!

 

Hinnasto

Hieronta 45 min 50 €
Hieronta 60 min 60 €
Hieronta 90 min 80 €
Hieronta 2 h 110 €

Rentouttava päähieronta

Hoidossa hierotaan niska-hartia aluetta, kallonpohjaa, niskan syviä lihaksia sekä lopuksi käsitellään pää rentouttavalla, hitailla hierontaotteilla!

 45min 55€

Kysy muista hieronta-ajoista tarvittaessa!

Koulutettu hieroja on nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Nimikesuojatun hierojan hierontapalvelut kuuluvat arvonlisäverottomiin terveydenhoitopalveluihin. Terveydenhoitopalvelujen myynnistä ei suoriteta arvonlisäveroa. Terveyden- ja sairaanhoitopalvelujen arvonlisäverotuksesta säädetään arvonlisäverolain (AVL) 34 -36 §:ssä.

Ohjeita varaamiseen

Päätoimialueeni on Hämeenlinna ja sen lähikunnat. Teen keikkoja tarvittaessa myös muihin kaupunkeihin. Mikäli keikkamatkaa kertyy yli 10km suunta, kysy tarjous erikseen hinnoista!

Muun muassa Turun seudulle teen keikkaa epäsäännöllisen säännöllisesti.

Keikat teen aikavälillä 9-20.

Minimi asiakasmäärä keikan toteutumiseen on kaksi asiakasta, maksimi viisi. Aikaa menee käytännössä hierontahoidon lisäksi haastatteluun ja hoidon päättymiseen, eli hoitoaika + 15min. Tämä on hyvä huomioida jo aikoja suunnitellessa.

Hierontapöydän ja työskentelyn tilatarve: noin 2m x 3m. Lämmitetyssä tilassa tai sen lähettyvillä tulisi olla vesipiste ja wc.

Maksutavat: käteinen ja tilisiirto/lasku
Maksuehto: 14 päivää netto

Kysy lisätietoja