Yrityksille

Hierontapalvelut suoraan yrityksen tiloihin Hämeenlinnassa ja sen lähikunnissa! Yritys tai laitos voi tilata hierontapalvelut omiin tiloihinsa. Tilaan tulee mahtua hierontapöytä ja tilassa tulee pystyä liikkumaan (tilantarve noin 2m x 3m).

Tilassa tai sen lähettyvillä tulisi olla vesipiste ja wc. Minimi asiakasmäärä on kaksi asiakasta, maksimi viisi. Aikaa menee käytännössä hierontahoidon lisäksi haastatteluun ja hoidon päättymiseen, eli hoitoaika + 15min. Tämä on hyvä huomioida jo aikoja suunnitellessa.

Suunnittelupalaveri voidaan tehdä puhelimessa tai sähköpostilla. Tarvittaessa tulen käymään paikan päällä jo ennakkoon. Yrityksen/laitoksen vastuuhenkilö saa tarvittavat ohjeet, listan tilattavista hieronnoista ja asiakastietokaavakkeet jo etukäteen asiakkaille täytettäväksi.

Ohjeita varaamiseen

Päätoimialueeni on Hämeenlinna ja sen lähikunnat. Teen keikkoja tarvittaessa myös muihin kaupunkeihin. Mikäli keikkamatkaa kertyy yli 10km suunta, kysy tarjous erikseen hinnoista!

Muun muassa Turun seudulle teen keikkaa epäsäännöllisen säännöllisesti.

Keikat teen aikavälillä 9-20.

Minimi asiakasmäärä keikan toteutumiseen on kaksi asiakasta, maksimi viisi. Aikaa menee käytännössä hierontahoidon lisäksi haastatteluun ja hoidon päättymiseen, eli hoitoaika + 15min. Tämä on hyvä huomioida jo aikoja suunnitellessa.

Hierontapöydän ja työskentelyn tilatarve: noin 2m x 3m. Lämmitetyssä tilassa tai sen lähettyvillä tulisi olla vesipiste ja wc.

Maksutavat: käteinen ja tilisiirto/lasku
Maksuehto: 14 päivää netto

Kysy lisätietoja