Minä hierojana

Oma hierontatyylini on muokkaava eli keskityn lihasten käsittelyyn, joka tukee lihastasapainoa ja parantaa lihasten toimintakykyä.

Hierontavoimakkuutta pystyy säätelemään hieronnan aikana. Keskityn kuuntelemaan asiakkaan toiveita hieronnan suhteen ja pystyn suunnittelemaan hierontapalvelun toiveiden ja oman ammattitaitoni pohjalta asiakkaalle sopivaksi. 

Hierontatyylini on tarkka ja usein keskitynkin ongelma-alueisiin hoidon aikana unohtamatta kuitenkaan kehon kokonaisuutta. Useasti yksittäinen ongelma-alue ei ole pelkästään oireilun syy ja silloin selvittelen, mistä muista alueista kipu voi johtua.

 

Mistä löytäisin sopivan hierojan?

Jokaisella hierojalla on oma persoonallinen kädenjälki ja joskus on vaikeaa löytää itselle sopivaa hierojaa. Vuosien kokemuksen jälkeen voin rehellisesti sanoa, että parasta on, jos löytää itselle sopivan ammattilaisen, joka todella tarjoaa laadukasta palvelua.

Mielestäni kuunteleva, rehellinen, suora ja joustava palvelu on parasta, mitä voi saada ja sitä haluan myös tarjota asiakkailleni!

Onko hieronta juuri minulle sopivaa?

Tapoihini kuuluu kysyä voimakkuudesta, otteiden ja palvelun sopivuudesta hieronnan aikana. On yksilöllistä kuinka keho reagoi vilkastuvaan pintaverenkiertoon ja hieronta-asentoon, jossa pää on välillä alaspäin, jolloin hengitysteistä nenä voi mennä tukkoon. Joskus taas voi tarvita esimerkiksi lisäviltin ja joskus on hyvä juoda vettä hoidon yhteydessä.

Minun tehtäväni on luoda omalta osaltani palvelusta mahdollisimman hyvä hoitokokemus asiakkaalle.

Palvelukokemuksen muodostaa kuitenkin aina kaksi: hieroja ja asiakas. Asiakkaana voit vaikuttaa vieläkin parempaan palveluun kertomalla hierontatoiveestasi, terveydentilastasi sekä muuttuvista seikoista, jotka selviävät vasta hieronnassa. Näitä ovat muun muassa voimakkuuden sietokykysi ja olosi.

Ja aina saa sanoa, jos hieronnan aikana ei huvita 
puhua!😊