Kotikäynnit

Toimin keikkaperiaatteella Hämeenlinnassa ja sen lähikunnissa, eli tulen joko asiakkaan luokse kotiin tai asiakkaan järjestämälle paikalle, johon useampi hierottava tulee.

Mikäli kotona ei ole kuin yksi hierottava, hierottavia voi koota yhteen taloyhtiöstä, sukulaisista, perhepiiristä, ystävistä .. ! Lahjakortin ostaja voi hyödyntää tilaisuutta ja tilata samalla itsellekin hieronnan!

 

Muut keikat

Hierontaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Babyshowerit, polttarit, tyhypäivät .. 

Hierontapisteen saa pystytettyä melkein minne vaan! Kun tilaajia on useampi, voi hierontahetki olla lyhyempikin. Rentouttava päähieronta, käsien hieronta tai jalkapohjien hieronta sopii erinomaisesti tämänkaltaisiin tilaisuuksiin!

Kysy tarjousta Raskausajan hieronta

Ohjeita varaamiseen

Päätoimialueeni on Hämeenlinna ja sen lähikunnat. Teen keikkoja tarvittaessa myös muihin kaupunkeihin. Mikäli keikkamatkaa kertyy yli 10km suunta, kysy tarjous erikseen hinnoista!

Muun muassa Turun seudulle teen keikkaa epäsäännöllisen säännöllisesti.

Keikat teen aikavälillä 9-20.

Minimi asiakasmäärä keikan toteutumiseen on kaksi asiakasta, maksimi viisi. Aikaa menee käytännössä hierontahoidon lisäksi haastatteluun ja hoidon päättymiseen, eli hoitoaika + 15min. Tämä on hyvä huomioida jo aikoja suunnitellessa.

Hierontapöydän ja työskentelyn tilatarve: noin 2m x 3m. Lämmitetyssä tilassa tai sen lähettyvillä tulisi olla vesipiste ja wc.

Maksutavat: käteinen ja tilisiirto/lasku
Maksuehto: 14 päivää netto

Kysy lisätietoja