Keikat urheiluseuroille ja joukkueille

Onko seurasi, joukkueesi tai pelikaverisi vailla kehonhuoltoa? Tarvitseeko valmennettavasi hierontaa pelikentille tai kisamatkoille?

Urheiluhieronta on kehonhuoltoa, jossa otetaan huomioon urheilijan sen hetkinen kehonhuollollinen tarve. Se voi olla lihaksistoa herättelevää hierontaa kisojen välissä tai palauttavaa hierontaa ylimenokaudella. 

Kysy tarjousta, ota yhteyttä, Keho ja Kontakti suunnittelee ja toteuttaa tarpeen mukaista urheiluhierontaa Sinulle ja vierellä liikkujille!


 

Ohjeita varaamiseen

Päätoimialueeni on Hämeenlinna ja sen lähikunnat. Teen keikkoja tarvittaessa myös muihin kaupunkeihin. Mikäli keikkamatkaa kertyy yli 10km suunta, kysy tarjous erikseen hinnoista!

Muun muassa Turun seudulle teen keikkaa epäsäännöllisen säännöllisesti.

Keikat teen aikavälillä 9-20.

Minimi asiakasmäärä keikan toteutumiseen on kaksi asiakasta, maksimi viisi. Aikaa menee käytännössä hierontahoidon lisäksi haastatteluun ja hoidon päättymiseen, eli hoitoaika + 15min. Tämä on hyvä huomioida jo aikoja suunnitellessa.

Hierontapöydän ja työskentelyn tilatarve: noin 2m x 3m. Lämmitetyssä tilassa tai sen lähettyvillä tulisi olla vesipiste ja wc.

Maksutavat: käteinen ja tilisiirto/lasku
Maksuehto: 14 päivää netto

Kysy lisätietoja